Ochtendmeditaties bij Recovery Dharma NL

Het is onze intentie een dagelijkse meditatie beoefening te cultiveren. Maar voor velen van ons kan dat een uitdaging zijn. Er komt van alles tussen: de hond moet uitgelaten worden, drukte op het werk, kinderen moeten naar school worden gebracht. Zo blijven we gericht op het volgende moment en verliezen we het nu. We verliezen van het “Eerst nog even…” en het “Dat komt nog wel…’ en raken het huidige moment kwijt. Daarom bieden we de mogelijkheid om doordeweeks aan te sluiten bij de ochtendmeditaties van Recovery Dharma NL

Sluit aan bij de ochtendmeditaties van Recovery Dharma NL!

Om het patroon te doorbreken en je te helpen bij het ontwikkelen van een dagelijkse meditatiepraktijk, bieden we de mogelijkheid om de ochtend online te beginnen in het hier-en-nu. Onze ochtendmeditaties gaan dan ook door, ook in de zomer!

Van 07.30 – 08.00u – iedere doordeweekse dag

Iedere werkdag is het mogelijk om van half acht tot acht uur aan te sluiten bij een online ochtendmeditatie van Recovery Dharma NL via ZOOM. Dit zijn geen meetings. Het zijn wel een mooi moment om je (digitaal), samen met ons, even te richten op de adem, samen te landen in de dag en je ochtend met liefdevolle aanwezigheid en aandacht te beginnen!

Van harte welkom! Aansluiten kan via de link op de pagina: www.recoverydharma.nl/bijeenkomsten

ochtendmeditaties""