Recovery Dharma (Nederlands)

Recovery Dharma Nederland heeft als Sangha het Engelse boek ‘Recovery Dharma’ vertaald naar het Nederlands. Het boek is te bestellen via Brave New Books, waar we het zelf hebben uitgegeven. Hier zit geen winstmarge op, je betaald enkel voor het drukken van het boek. De PDF versie is gratis te downloaden via onderstaande knop. Mocht je in het buitenland wonen, of niet de financiële middelen hebben om het boek aan te schaffen, stuur dan een mailtje naar mail: info[at]recoverydharma.nl

BESTELPDF
Recovery Dharma
Dit boek beschrijft een pad. Geen pad dat je in een bepaalde volgorde moet volgen, maar een set tools en hulpmiddelen die je kunt gebruiken tijdens jouw herstel. We geloven dat iedereen zelf het vermogen heeft om te kunnen helen (Boeddha). Daarbij kunnen we gebruik maken van de leringen die de Boeddha beschreef: De Vier Nobele Waarheden en het Achtvoudige Pad (Dharma). Het is een reis die niet gemakkelijk is, maar gelukkig hoeven we het niet alleen te doen. We ontwikkelen vriendschappen met anderen die ook het pad bewandelen, zodat we echt kunnen helen. (Sangha).
€9,68 Paperback

Recovery Dharma (Engels)

Recovery Dharma heeft in juli 2019 haar boek, als community, geschreven. Het boek is in verschillende versies beschikbaar. Mocht je de paperback versie willen bestellen, dan worden de royalties gebruikt om onze gemeenschap te ontwikkelen, zodat we kunnen bijdragen aan minder lijden in deze wereld. 

BESTELPDF
Audioversie van het boek