Externe Vertrouwenspersoon: Bay Hagebeek

Externe Vertrouwenspersoon: Bay Hagebeek

Extern Vertrouwenspersoon | vp[at]bayhagebeek.nl

Externe vertrouwenspersoon bij Recovery Dharma Nederland

Met ingang van 1 juni 2022 fungeert Bay als externe vertrouwenspersoon voor Recovery Dharma Nederland.

Over Bay Hagebeek als externe vertrouwenspersoon:

Ik (hij / hem) ben opgeleid tot meditatieleraar door leraren JoAnna Hardy en Vinny Ferraro (USA) (theravada), eigenaar van een zorg- en coachingorganisatie die mensen ondersteunt om te gaan met en herstellen van indringende levensgebeurtenissen, ouder van twee kinderen en ervaringsdeskundig in gendertransitie. 

Daarnaast schrijf ik columns en artikelen voor mijn eigen blog en online boeddhistisch platform Bodhi. Ik leidde in Nijmegen vijf jaar lang Insight RevolutionSangha, een meditatiegroep in de Theravada traditie en was de oprichter van Stichting Refuge Recovery Nederland (2017) waarbij in samenwerking met Gemeente Nijmegen tien mensen een half jaar lang deelnamen aan een herstel-meditatiegroep gebaseerd op boeddhistische principes. Sinds mei 2022 ben ik verbonden aan Zen Centrum Nijmegen waar ik vanaf september een doorgaande groep leid.

Het is mijn missie om mensen in contact te brengen met hun eigen kracht. Alle mensen zijn het waard om een fijn leven te hebben en iedereen kan herstellen van indringende gebeurtenissen. Niet iedereen heeft zelf die mogelijkheden, ik zet mij dus graag in om mee te bouwen aan een samenleving waarin die mogelijkheden makkelijk toegankelijk worden.

Als de behoefte daar is en je graag vertrouwd contact wilt met iemand buiten de sangha, kun je mij bereiken via vp (at) bayhagebeek.nl