Zondag 19 februari: Mindful Eten onder begeleiding van Ciska Matthes!

Mindful Eten; voor velen van ons die worstelen met verslaving is eten een gevoelig en soms lastig onderwerp. Of we nu met een eetstoornis worstelen, of dat we voedsel als vervanging zijn gaan zien van ander verslavingsgedrag, eten kan een grote bron van lijden zijn. Terwijl het eigenlijk een van de geneugten van het leven zou kunnen zijn!

Is het mogelijk om het plezier van eten terug te winnen?

Volgens Dr. Jan Chozen Bays, die de methode ‘Mindful Eating’ ontwikkelde, is dat zeker mogelijk! Mindfulness, opmerkzaamheid en aandacht vormen daarbij de sleutel. De aanpak van Bays houdt in dat je je volledige aandacht richt op het hele proces van eten – op alle smaken en geuren, maar vooral ook op alle gedachten en gevoelens die tijdens een maaltijd opkomen.

Samen met Recovery Dharma NL oefenen in Mindful Eten!

Zondag 19 februari ben je welkom om, onder begeleiding van zenlerares en mindfulnesstrainster Ciska Matthes die ook getraind is in deze vorm, te oefenen in het met aandacht en opmerkzaam eten!

Voor volledige informatie over de dag, klik hier!

Deze dag wordt georganiseerd in Nijmegen, locatie: Yoga Kula. van 11.00u – 15.00u. Breng je eigen lunch mee! Er zijn in principe geen kosten aan deze dag verbonden. Wel is het mogelijk om dana te beoefenen. Alles wat we deze dag aan donaties ontvangen doneren we, op initiatief van Ciska, aan de Voedselbank.

Aanmelden kan hier

Mindful Eten met Recovery Dharma NL o.b.v. Ciska Matthes