Ochtendmeditaties Recovery Dharma NL: iedere werkdag!

Wie werkt aan herstel van verslaving kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Zeker als je de intentie hebt om dagelijks te mediteren, kan dat nog steeds een uitdaging zijn. Er komt van alles tussen. De hond moet uitgelaten worden. Drukte op het werk. Kinderen moeten naar school worden gebracht. Zo blijven we gericht op het volgende moment en verliezen we het nu. We verliezen van het “Eerst nog even…” en het “Dat komt nog wel…’ en raken het huidige moment kwijt.

Daarom bieden we de mogelijkheid om doordeweeks aan te sluiten bij de ochtendmeditaties Recovery Dharma NL!

Sluit aan bij de ochtendmeditaties Recovery Dharma NL!

Om je te helpen bij jouw pad naar herstel van verslaving. En je te ondersteunen bij het ontwikkelen van een dagelijkse meditatiepraktijk, biedt RD NL de mogelijkheid om doordeweeks ’s ochtend online samen te beginnen in het hier-en-nu.

Van 07.30 – 08.00u – iedere doordeweekse dag

Iedere werkdag is het mogelijk om van half acht tot acht uur aan te sluiten bij een online ochtendmeditatie van Recovery Dharma NL via ZOOM. Dit zijn geen meetings. Het zijn wel een mooi moment om je (digitaal), samen met ons, even te richten op de adem, samen te landen in de dag en je ochtend met liefdevolle aanwezigheid en aandacht te beginnen!

Van harte welkom! Aansluiten kan via de link op de pagina: www.recoverydharma.nl/bijeenkomsten

ochtendmeditaties bij recovery dharma NL iedere werkdag via ZOOM