4 mei 2023: geboorte van een nieuwe RD sangha in Eindhoven!

Nog steeds hiep hiep hoera, maar met een kleine verplaatsing: 4 mei start er een nieuwe Recovery Dharma sangha in Nederland, ditmaal in Eindhoven! We zijn heel blij dat er ook in het zuiden van het land nu voor mensen die de Boeddhistische principes en praktijk willen inzetten op hun weg naar herstel van verslaing de mogelijkheid is een fysieke bijeenkomst te kunnen bijwonen in de buurt van Eindhoven.

Bijeenkomsten en sangha van essentieel belang voor herstel!

Het bezoeken van bijeenkomsten is van essentieel belang voor herstel. Dat kan altijd online – en dat is een uitstekend begin, zeker als fysieke bijeenkomsten niet in de buurt zijn. Maar fysiek samenkomen is vaak een extra bevestiging van de eigen investering in herstel. Bovendien biedt het de mogelijkheid van het (opnieuw) leren aangaan van gezonde contacten en het (weer) wennen aan nabijheid en verbinding.

Vanaf 4 mei iedere donderdag fysieke bijeenkomst in Eindhoven

De bijeenkomsten van Recovery Dharma Eindhoven vinden (met ingang van 4 mei) iedere donderdagavond plaats, van 19.30u – 21.00u, op locatie Bomanshof, Pastoriestraat 147.

Wil jij ook graag een Recovery Dharma meeting organiseren bij jou in de buurt, maar weet je niet hoe? We hebben o.a. een starterspakket ontwikkeld die jou kan helpen bij het eerste begin en denken graag met je mee over locaties en middelen. Neem vooral contact op!

Eindhoven krijgt per 13 april 2023 een eigen Recovery Dharma sangha