Meditatiedag bij Recovery Dharma NL!

Zondag 15 januari organiseert Recovery Dharma NL, in samenwerking met Insight Dialogue, een meditatiedag in Zen Centrum Amsterdam!

Recovery Dharma NL: Insight Dialogue Meditatiedag

Mensen zijn relationele wezens. Het gevoel van verbinding en spirituele vriendschap zijn dan ook essentieel op ons pad van heling en herstel. Juist in de relatie met elkaar herwinnen we onze innerlijke kracht en hervinden we het pad van aandacht en ontspanning, in contact met onszelf en met anderen. De Buddha benadrukte niet voor niets dat het pad het beste niet alleen gelopen kan worden.

Samen ontwaken met Insight Dialogue

Gregry Kramer, de ontwikkelaar van Insight Dialogue, zag dit ook. Hij merkte op dat hij juist aandacht en opmerkzaamheid nodig had in het contact met anderen. Geïnspireerd daarop ontwikkelde hij een methode die kan ondersteunen in het proces van het ‘samen ontwaken’.

Pauzeren, openen, afstemmen en de waarheid spreken

Tijdens deze dag zullen we samen oefenen met de richtlijnen van Insight Dialogue. We gaan oefenen hoe we, in het contact met elkaar, onze meditatie kunnen ondersteunen door het toepassen van de richtlijnen: pauzeren, ontspannen, openen, afstemmen op verandering, luisteren in aandacht en onze eigen, subjectieve waarheid spreken.

Oefenen in het contact

Voel je welkom om te onderzoeken hoe er in contact een diepe kalmte mogelijk is.

Het dagprogramma is nog in ontwikkeling. Voor meer informatie en de aanmeldlink, klik hier!

Meditatiedag Recovery Dharma NL Insight Dialogue